Mailgate

Enten du er sekretær i et idrettslag med mange medlemmer eller du er leder for et internettbasert foretak, kan du ha glede av Mailgate sin overlegne styrke i hurtighet og nøyaktighet.

Med Webdeals verktøy kan du se hvor mange som fikk meldingen og hvorfor den eventuelt ikke kunne bli levert til enkelte e-post adresser. De si at de kan levere norges beste verktøy for masseutsendelse av e-post.

Hvorfor sende ut informasjon pr. e-post?

Profesjonelle internettbrukere bruker i dag mer tid på å lese e-post enn de gjør på å besøke websider. Din informasjon kan fort forsvinne i mengden av annen informasjon man kan finne på internett. Alle bedrifter kjenner konseptet DM, men hvorfor ikke sende ut elektronisk DM? Mange frykter at de vil få et stempel som “spammere” hvis de begynner å informere sine kunder via e-post. Dette problemet unngår du med Mailgate ettersom systemet gir inntrykk av høy profesjonalitet i informasjonsstrømmen ut fra din bedrift.

estrategi.no skriver i en av sine artikler:
“Selv den norske ISP-bransjen, som burde kjenne til teknologien og mulighetene, tilbyr utelukkende hosting av websider. ISPer i Norge som seriøst satser på hosting av epost-nyhetsbrev er praktisk talt ikke-eksisterende.”

Webdeal en av de første i Norge til å lansere en profesjonell og enkel tjeneste for organisering av informasjonsstrømmen ut fra din bedrift!