Webhotell

WebDeal AS er en grundig etablert og sterk aktør på webhotell i Norge. De kan tilby deg en rekke ferdige pakkeløsninger for ulike behov.

Dersom du har fulgt WebDeal AS en stund vil du ha oppdaget at de til enhver tid har fornyet og utviklet oss. Webdeal er ikke fornøyd før de kan levere og prestere det du som kunde ønsker og forventer av dem.

Deres webhotell er en god løsning enten du ønsker å presentere din virksomhet på nett, legge opp personlige nettsider eller selge dine produkter i en nettbutikk. Legg også merke til at de kan tilby profesjonell eZ publish hosting, dersom du trenger en publiseringsløsning og ikke allerede har dette.

WebDeal AS leverer sine webhotell i størrelser fra 40- til 500 MB og med like mange e-post adresser. Deres servere blir overvåket 24 timer i døgnet og står i norges beste serversenter – slik at du trygt kan legge dine nettsider hos dem. Det tas automatisk backup av alle dine data hver natt. Tilgjengelighet er sikret ved hjelp av flere aksessleverandører og redundante linjer.

Tusenvis av kunder har valgt webdeals løsninger på grunn av stabilitet, pris og skalerbarhet.